Roditeljski sastanak

« Komunikacija u realnom vremenu | Main | Parking servis - moja noćna mora »

Euforična
2010/10/12,07:56

U nedelju sam, onako euforična, objavila post o komunikaciji u realnom vremenu, a da pri tom nisam uopšte objasnila šta je tu euforiju izazvalo.

S obzirom da sam već nekoliko puta napominjala da je za mene blog nova igračka i da od nedavno surfovanje po internetu  ima potpuno drugačiju dimenziju, otuda  i otkrivanje "novih" mogućnosti za on-line komunikaciju izaziva ovakve reakcije.

Ustvari, prvi put sam imala priliku da budem učesnik grupne žive komunikacije na daljinu. Putem stream-a  sam pratila predavanja na Blogopen - Socialopen 2010 i istovremeno imala priliku da učestvujem u diskusiji o predavanju koje je u toku.

Em, srećna što ipak mogu da "prisustvujem" događaju, em komuniciram sa ostalim ljudima koji ga prate. Upravo taj momenat me je fascinirao, jer kada nešto pratim uživo, često imam potrebu da komentarišem (što uglavnom izluđuje ljude koji sede pored mene).

Kada je BlogOpen u pitanju, najzanimljiviji mi je bio  Ivan Ćosić, debeljuca.com. Nažalost, pre pisanja članka nisam pronašla snimak njegovog izlaganja.

 

Verujem da će mnogima koji su već odavno "domaći" na webu, ove moje impresije delovati suvislo, ali  šta ćeš. Volim svoju radost da delim sa drugima.

Uostalom, svrha bloga je valjda, da iskažemo svoje utiske o nečemu.

Pozdrav, Doradora Sealed

 

 

Komentari

Comment Icon H1N1

Hello Guru, what entice you to post an article. This article was extremely interesting, especially since I was searching for thoughts on this subject last Thursday. Justin Bieber

Posted by: H1N1 at 2010/10/14, 18:44
Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu